Zoeken

Mike Passenier twijfelt over opnieuw coachen Badr Hari

28 maart 2022 - 18:10 - Sport

©

Er is de afgelopen dagen al heel wat commentaar gegeven op het gevecht tussen kickbokser Badr Hari en zijn Poolse tegenstander Arkadiusz Wrzosek, dat gestopt moest worden nadat toeschouwers op de tribunes met elkaar op de vuist waren gegaan. Ook de podcast Bureau Sport van NPO Radio 2 besteedt aandacht aan de gebeurtenis.

Programmamakers Frank Evenblij en Erik Dijkstra bespreken in hun podcast Bureau Sport de uit de hand gelopen rematch tussen Wrzosek en Badr Hari, door het uitbreken van rellen op de tribunes van de Trixxo Arena in het Belgische Hasselt. Volgens hen zou dit schandaal wel eens het einde van de kickbokssport kunnen betekenen, schrijft vechtsportinfo.

Lees ook: Badr Hari reageert op gevecht tegen Arkadiusz Wrzosek

Kickbokstrainer en voormalig coach van Badr Hari, Mike Passenier, geeft in de podcast-aflevering toelichting bij de massale vechtpartijen in het publiek. Hij is het niet eens met de stelling dat de rellen goed uitkwamen voor Hari, omdat die de wedstrijd aan het verliezen was. "Ik denk het niet, waarom zou hij dat doen, daar is hij te veel sportman voor", zei de coach.

Lees ook: Badr Hari knockout, kickboksgala geannuleerd door rellen (video)

Passenier vond ook dat Badr Hari relatief fit oogde tijdens de wedstrijd. Op de vraag of hij hem opnieuw zou trainen als Hari dit zou willen, antwoordde Passenier dat hij "daar eerst over na moet denken".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team