Zoeken

Kickbokser Badr Hari opnieuw de ring in?

5 december 2022 - 12:00 - Sport

©

Presentator Wilson Boldewijn en vechtsportverslaggever Lars van Soest bespraken in de Podcast De Rechtse Directe van de Telegraaf, een mogelijke terugkeer naar de ring van kickbokslegende Badr Hari.

De Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari kondigde recent zijn waarschijnlijke vechterspensioen aan. Hij deed dat na afloop van zijn verloren gevecht tegen de 42-jarige Alistair Overeem in de Gelredome. "Als ik jullie niet meer zie: bedankt voor alles", zei hij toen.

Lees ook: Alistair Overeem positief op doping na zege op Badr Hari

Maar recent is Hari gespot tijdens een training in zijn oude sportschool Mike’s Gym. Sportverslaggever Lars van Soest zegt in de podcast dat hij contact heeft opgenomen met trainer Mike Passenier, de oud-coach van Badr Hari. "Het klopt, Badr vroeg of hij mee mocht trainen en dat was geen probleem", zei de trainer. Toch denkt hij niet dat Hari terug de ring in wil stappen.

Lees ook: Badr Hari twijfelt over stoppen met kickboksen

Volgens Van Soest kan dit betekenen dat Hari zijn carrière dichtbij huis wil afsluiten, of dat hij nog één keer wil vechten onder begeleiding van zijn oude trainer. Op de vraag of Passenier Badr Hari zou trainen indien hij opnieuw wil vechten, antwoordde de coach dat daar eerst een goed gesprek over nodig was.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team