Zoeken

Ouarzazate ontvangt Joods-Amerikaanse journalisten

12 mei 2022 - 11:40 - Wereld

©

Het Marokkaans verkeersbureau (ONMT) en de Provinciale Raad voor Toerisme (CPT) van Ouarzazate hebben een driedaagse persreis aangeboden aan een twaalftal journalisten van de Joodse gemeenschap in de Verenigde Staten.

De persreis begon op 10 mei en zal donderdag eindigen. De reis heeft voor het ONMT de bedoeling Marokko bij de Amerikaans-Joodse gemeenschap te promoten, de toeristische attracties van de stad te laten zien en hen te tonen hoe het koninkrijk erin geslaagd is een land van verdraagzaamheid en coëxistentie tussen de drie monotheïstische godsdiensten te worden.

Lees ook: Israëliërs stimuleren Marokkaans toerisme

Siham Rida, voorzitter van de CPT, verklaarde: "De beroepsmensen uit Ouarzazate zullen hun uiterste best doen om de promotie-inspanningen van het Marokkaans verkeersbureau te ondersteunen, vooral de grote campagne Marokko, Land van Licht". Zij benadrukte dat "de vaklui van de stad zich gemobiliseerd hebben voor het welslagen van deze promotie en zeer optimistisch zijn dat de sector zich zal herstellen. Dit is vooral te danken aan de goede resultaten die bereikt zijn door de organisatie van grote sportevenementen (Rallye Aicha des Gazelles, Marathon des Sables) en de hervatting van internationale filmopnames".

Lees ook: Stormloop Israëlische toeristen naar Marokko

Andere persmedia namen ook deel aan de persreis, waaronder Jewish Press, het grootste onafhankelijke Joodse weekblad in de Verenigde Staten dat zich richt op de orthodox-Joodse gemeenschap, Luxury Web Magazine en La Jewish News uitgegeven door JLTV, een maandelijks e-mag gewijd aan de "kunst van goed te leven".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team