Zoeken

Oproep Ryanair aan Marokkaanse klanten

6 juli 2020 - 15:20 - Economie

©

Ryanair heeft een oproep gedaan aan haar klanten, waaronder duizenden Marokkanen, wiens vluchten tussen maart en juni 2020 werden geannuleerd vanwege de reisrestricties als gevolg van de coronavirus pandemie en die nog geen terugbetaling hebben ontvangen.

De Ierse lowcost maatschappij stelt dat alle dossiers worden behandeld. Tot nu toe werden alle aanvragen tot terugbetaling van de maand maart afgehandeld. De aanvragen van april zijn tot 50 procent klaar. De terugbetalingen voor april zullen eind juli worden verricht.

Air Journal bericht dat Ryanair aan klanten die nog geen terugbetaling hebben ontvangen of nog niet werden gecontacteerd, vraagt om de klantendienst te contacteren. Het doel is ook hun aanvragen zo snel mogelijk te behandelen en te voorkomen dat gedupeerde klanten geen terugbetaling ontvangen.

"We verheugen ons erop dat we in juni zulke aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt door de achterstand in de terugbetalingen, als gevolg van annuleringen van vluchten door het covid-19, weg te werken. Meer dan 90% van de passagiers die rechtstreeks bij Ryanair hebben geboekt en een terugbetaling hebben aangevraagd voor een reis tussen maart en juni, zullen hun terugbetaling voor eind juli ontvangen.", aldus Ryanair-CEO Eddie Wilson.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team