Zoeken

Aangrijpende oproep van Palestijnse vader uit Marokko (video)

19 mei 2021 - 10:00 - Marokko

©

Door de escalatie van geweld maakt de bevolking van Palestina de afgelopen dagen donkere tijden door. Er zijn ook kinderen onder de doden en gewonden. Een Palestijnse man die in Marokko woont heeft een oproep gedaan aan het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de Palestijnse ambassade om zijn drie kinderen die zijn achtergebleven in Palestina naar Marokko te halen.

De video van de wanhopige Palestijnse vader is viraal gegaan op de sociale media. Hierin doet hij een beroep op de Marokkaanse en Palestijnse autoriteiten om drie van zijn kinderen die in Gaza wonen te redden van de Israëlische bombardementen. Hij maakt zich constant zorgen over het welzijn van zijn kinderen in een gevaarlijke situatie die alleen maar lijkt te escaleren.

Zowel de Marokkaanse als de Palestijnse autoriteiten hebben nog geen gehoor gegeven aan de oproep van de vader. Hij vertelt dat hij pogingen heeft gedaan om in contact te komen met de instanties, maar dat hij nergens wordt gehoord. Hij vertrouwt erop dat het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken het voor elkaar kan krijgen om zijn kinderen naar Marokko te brengen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team