Zoeken

Oplichter gearresteerd na vondst verbrand vrouwenlichaam in Marokko

24 december 2023 - 12:00 - Marokko

©

Vier dagen na de ontdekking van de lichamen van twee jonge vrouwen in El Jadida, waarvan één verbrand op een braakliggend terrein en de ander in een appartement, hebben onderzoekers een verdachte gearresteerd.

De verdachte, een 59-jarige oplichter, werd laat in de avond gearresteerd in het dorp El Ghadbane in de provincie El Jadida. Onderzoek van de Koninklijke Gendarmerie leidde tot de identificatie van de verdachte, die vaak bezocht werd door het eerste slachtoffer, afkomstig uit Casablanca.

Lees ook: Marokkaanse gendarmerie zet grote middelen in om gruwelijke misdaad op te lossen

Videobewaking in de omgeving werd gebruikt om de route te traceren die de auto, waarin het lichaam werd vervoerd en uiteindelijk verbrand, had afgelegd. Ondanks de pogingen van de verdachte om zijn sporen uit te wissen door het lichaam te verbranden en ingewikkelde routes te nemen om het te dumpen, slaagden de onderzoekers erin hem te identificeren.

Lees ook: Lichaam Marokkaanse vrouw in put gevonden in Spanje

Het mysterie rond de dood van de tweede vrouw, wiens lichaam in een appartement in El Jadida werd gevonden, blijft volledig. Beide misdrijven vonden medio december plaats.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team