Zoeken

Marokkaanse gendarmerie zet grote middelen in om gruwelijke misdaad op te lossen

16 december 2023 - 14:00 - Marokko

©

In El Jadida heeft de Koninklijke Gendarmerie grootschalige middelen ingezet om een gruwelijke misdaad op te lossen. Dit volgt op de ontdekking van het verkoold lichaam van een vrouw in een douar in de gemeente El Haouzia.

De vondst van het lichaam vond plaats op vrijdag, toen een inwoner van douar Nouassra op weg naar zijn werk stuitte op het brandend lichaam van een vrouw. Hij waarschuwde de gendarmerie van El Haouzia en de civiele bescherming, meldt Assabah.

Lees ook: Marokkaanse politie geeft opheldering over "verdachte" dood militaire arts

Bij aankomst van de hulpdiensten waren de vlammen nog niet helemaal gedoofd. De gendarmes en forensische experts hebben de standaardprocedures uitgevoerd, terwijl de civiele bescherming het lichaam geborgen en overgebracht heeft naar het mortuarium van het Mohammed V-ziekenhuis in El Jadida voor autopsie.

De Koninklijke Gendarmerie heeft een onderzoek ingesteld naar de dood van de vrouw. Een drone werd ingezet om de hele omgeving uit te kammen in de zoektocht naar mogelijke daders. Tot op heden zijn zowel de identiteit van het slachtoffer als de daders van deze gruwelijke misdaad nog niet bekend.

Lees ook: Casablanca: bejaarde vrouw vermoord en begraven in huis buurman

Informatie verzameld bij de bewoners van douar Nouassra en de hulpdiensten van El Haouzia leverde weinig op. Het onderzoek wordt voortgezet onder toezicht van de procureur des Konings bij het Hof van Beroep in El Jadida. Tot nu toe zijn er ook geen meldingen van vermissingen geregistreerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team