Zoeken

Samira Saïd met pensioen?

3 maart 2024 - 21:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Samira Saïd (66) spreekt in een interview openhartig over haar leven, carrière en toekomstplannen. Ze vertelt over haar angst voor de dood tijdens haar ziekte in 2011, haar onverminderde passie voor muziek en haar liefdesleven.

Samira Saïd blikt terug op een moeilijke periode in 2011 toen ze ziek was. "Ik was erg bang en dacht dat ik zou sterven," vertelt ze. Ze belde haar zoon Shadi en gaf hem advies over hoe hij verder moest met zijn leven. Ondanks deze ervaring is ze niet bang om te oud te worden. "Elke rimpel op mijn gezicht is een deel van mijn leven, van mijn reis."

Lees ook: Samira Saïd vertelt over haar liefdesleven en haar angsten

De zangeres bespreekt haar wil om te stoppen met muziek. "De gedachte aan stoppen speelt al jaren door mijn hoofd, maar mijn passie wordt elke dag sterker. Ik besluit telkens opnieuw om door te gaan. Als ik een mooie song vind, gooit dat mijn plannen om te stoppen meteen omver."

Over haar liefdesleven is Samira Saïd openhartig. Ze zegt geen geluk te hebben gehad in de liefde. Haar eerste huwelijk duurde vier jaar, het tweede vijf. Ze is trots op hoe ze haar zoon Shadi heeft opgevoed, ondanks de moeilijke periode toen hij ziek was.

Lees ook: Samira Saïd: "Hassan II was trots op me"

Samira Saïd bracht onlangs de single "L’art de l’ignorance" uit. De videoclip is te zien op YouTube.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team