Zoeken

Samira Said laat fans wachten

5 augustus 2022 - 11:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres en songwriter Samira Said plaagt haar fans met nieuwe foto’s van zichzelf. Ze werkt momenteel aan een nieuw project.

Dinsdag leek Samira Said in een grappige stemming te zijn. Op Twitter deelde ze nieuwe foto’s van zichzelf met het volgende onderschrift: "Nieuw project. Komt binnenkort." Ze onthulde echter niet wat het project was. Dit is hoe ze haar fans plaagde. "Ik ben zo opgewonden," schreef een fan. Iemand anders zei dat ze "niet kunnen wachten" op het project.

Lees ook: Samira Said maakt titel van nieuwste single bekend

De 64-jarige Samira Said is een bekende Marokkaanse zangeres die een plaats heeft weten te veroveren op de Arabische muziekmarkt. Haar album ’Al Ghani baad youmine’ uit 1985 wordt beschouwd als één van de grootste hits van de jaren ’80. Ze won talrijke prijzen en werd uitgeroepen tot "Beste Arabische Vrouwelijke Zangeres van het Midden-Oosten" op de World Music Awards voor haar album ’Youm Wara Youm’.

Lees ook: Samira Said schittert op cover Vogue Arabia (foto’s)

In Caïro werd de Arabische popster viermaal verkozen tot "Beste Arabische Vrouwelijke Artiest van het Jaar" op het Arab Music Festival. Koning Hassan II eerde haar ook. Samira Saïd maakte haar acteerdebuut in 1978 met "Saaktob Ismak Ala Arrimal" (Ik zal je naam in het zand schrijven).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team