Zoeken

Hiba Abouk, ex van Achraf Hakimi, vertelt over haar moeilijke liefdesleven

8 maart 2024 - 21:30 - Cultuur

©

In een openhartig interview met Vicky Martín Berrocal praat Hiba Abouk, de Spaanse actrice van Tunesische afkomst, over haar breuk met Achraf Hakimi, de Marokkaanse voetballer van Paris Saint-Germain. Ze stelt dat ze geen geluk heeft in de liefde en blikt terug op een turbulente periode.

De breuk met Achraf Hakimi, die in februari 2023 in verdenking werd gesteld van verkrachting, was een zware klap voor Hiba Abouk. "Er waren veel last-minute veranderingen met jonge kinderen erbij, die je volledig destabiliseren. Een liefdesbreuk, een scheiding. Dit alles met kinderen neemt een veel grotere dimensie, je neemt niet langer alleen beslissingen voor jezelf," aldus de Spaans Tunesische actrice.

Lees ook: Hiba Abouk over nieuwe relatie met Achraf Hakimi

Hiba Abouk verhuisde met haar twee zonen, Amín (4) en Naím (2), van Parijs naar Madrid. "Alles wat met de kern van je familie te maken heeft, is moeilijker te verwerken," zegt ze. "Ik heb mezelf goed staande gehouden. […] Ik ken mezelf goed genoeg, ik ga al jaren naar de therapie en als ik in de spiegel kijk, hou ik van mezelf, elke dag meer. Ik bewonder mijn vasthoudendheid, mijn consistentie. Mijn grootste deugd is veerkracht, de capaciteit om mezelf te herpakken na elke tegenslag."

De actrice ontkent niet dat ze een moeilijke periode heeft doorgemaakt. "Dit besluit nemen was heel moeilijk. Er zijn dingen gebeurd waarvan jullie weten dat ze heel moeilijk waren, iets dat we niet wilden mediatiseren en dat helaas toch in de media is gekomen, met kinderen..."

Ondanks de harde klappen is Abouk vastberaden om verder te gaan. "Ik ben er kalm uitgekomen, het is moeilijk omdat je zenuwstelsel op ontploffen staat omdat er veel tegelijk gebeurt, maar sport heeft me enorm geholpen om stoom af te blazen en te ontspannen, boksen, pilates, yoga... Mijn therapeut heeft me ook enorm geholpen, de warmte van mijn vrienden, die onvoorwaardelijk was... Dit alles heeft me het gevoel gegeven dat ik sterk genoeg was om alle nodige beslissingen te nemen. Maar ik heb heel moeilijke momenten gehad, ik was uitgeput, ik was fysiek opgebrand, het was een heel moeilijke beslissing voor mij. Ik heb alles opgegeven voor mijn familie en mijn familie is kapot gegaan."

Hiba Abouk heeft geen spijt van haar relatie met Achraf Hakimi. "Mijn prioriteit in het leven is altijd geweest om moeder te zijn en nu ik dat ben, zijn mijn zonen mijn absolute prioriteit. Alle beslissingen die ik neem, zijn voor en door hen. Mijn zonen hebben me het leven gegeven. Ik ben bevallen en ze hebben mij het leven gegeven. Ik heb pas liefde ervaren toen mijn zonen werden geboren, toen besefte ik dat liefde oneindig is en dat je je leven kunt geven voor een andere persoon."

Lees ook: Ex-vrouw Achraf Hakimi, Hiba Abouk, klaar voor nieuwe relatie

De actrice kijkt met optimisme naar de toekomst. "Ik heb het moeilijkste jaar van mijn leven achter de rug, maar dat is nu afgesloten en ik geloof dat nu het beste jaar van mijn leven begint, met mezelf, met mijn werk, met mijn kinderen, met mijn nieuwe huis dat perfect is. Ik vraag het leven om gezondheid voor mijn kinderen en voor mezelf, om te kunnen blijven zorgen voor mijn kinderen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team