Zoeken

Nora Gharib gaat voor "rogue hair"

31 mei 2021 - 18:20 - Cultuur

©

Actrice en zangeres Nora Gharib liet zich vrijdag een flamboyant kapsel aanmeten bij het kapsalon van BV-kapper Jochen Vanhoudt. Ze liet de twee voorste lokken van haar donkere haren platinablond kleuren.

Het kapsel zorgt voor een sterk contrast tussen twee haarkleuren. De techniek bestaat uit het lichter maken van twee vrij dikke strengen rond het gezicht, zodat ze fel afsteken tegen de rest van het haar. Het oogt futuristisch en dat was ook de bedoeling van de Marokkaans-Belgische Gharib, die voor deze look opteerde omwille van een nieuwe rol.

Het kapsel ziet er trendy uit maar is tegelijk een oogwenk naar de jaren negentig, The Spice Girls en Jennifer Aniston hadden toen ook die typische highlights rond hun gezicht. Een jaartje geleden werd deze haarstijl weer een trend onder de hashtag #roguehair. Onder meer Kylie Jenner en Jennifer Lopez waagden zich hieraan.

Kapper Jochen legt uit dat de lichtere strengen heel leuk zijn wanneer je een paardenstaart maakt met het donkere haar en de lichtere lokken los laat. Het kapsel werkt alleen als je haar overal bijna even lang is en een ander nadeel is dat de uitgroei na enkele weken al zeer zichtbaar is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team