Zoeken

Noorse vindt Marokkaanse vader na 26 jaar terug via Facebook

10 januari 2016 - 11:00 - Gemeenschap

©

Therese Ødegaard, een 26-jarige Noorse vrouw, heeft haar Marokkaanse vader nooit gekend. Ze vond hem enkele dagen geleden terug via Facebook.

In 1989 hadden de moeder van Therese en haar Marokkaanse vader een korte relatie. Enkele maanden later werd Therese geboren. Haar moeder vertelde haar echter nooit wie haar vader was.

Onlangs besloot de jonge vrouw om een oproep via Facebook te doen om haar vader terug te vinden. Met een oude foto die ze van hem had gevonden en als enige informatie zijn geboortestad, Al Hoceima, hoopte ze tips te krijgen die haar in haar zoektocht zouden helpen.

Slechts enkele dagen later, op 6 januari, kreeg Therese een berichtje van haar vader. Hij vertelde haar dat hij nu met zijn gezin in Tunesië woonde. Vader en dochter zullen elkaar zeer binnenkort voor het eerst ontmoeten.

Een gelukkige Therese meldde dat via Facebook. "Mijn zoektocht is over. Ik heb eindelijk mijn vader teruggevonden. Ik heb hem vandaag op Skype gesproken. Ik dank jullie allemaal en ben zo enthousiast en blij dat ik ervan zou kunnen huilen. Ik kan wat ik nu voel niet uitleggen. Hij leeft in Tunis met zijn gezin. Dit alles zou onmogelijk zijn geweest zonder jullie hulp. Ik ben jullie zo dankbaar!".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team