Zoeken

Newcastle laat oog vallen op Hakim Ziyech

16 oktober 2021 - 12:00 - Sport

©

Breken er betere tijden aan voor Hakim Ziyech? De Atlas Leeuw heeft het professioneel moeilijk, zowel bij zijn club als bij het Marokkaans elftal. Ziyech wordt niet meer opgeroepen door Vahid Halilhodzic die hem ervan beschuldigt de nationale ploeg niet op de eerste plaats te zetten en hij wordt ook steeds meer aan de kant geschoven door Chelsea. Maar met de overname van Newcastle door Saudische investeerders heeft hij kans op een nieuwe start.

Bronnen dicht bij de nieuwe bazen van Newcastle zeggen dat ze hun oog hebben laten vallen op een aantal spelers met een grote naamsbekendheid, waaronder Hakim Ziyech. De voormalige Ajaxied heeft een chaotische start van het seizoen gehad en werd afgewezen door de fans.

Lees ook: Vertrek in zicht voor Hakim Ziyech bij Chelsea

Maar dat heeft het nieuwe management van Newcastle er niet van weerhouden om zijn aanwerving voor de komende transferwindow tot een prioriteit te maken, zo melden Engelse media. Ziyech, die zich in een ongemakkelijke positie bevindt sinds het vertrek van Frank Lampard, overwoog een overstap naar AC Milan, maar Tuchel weigerde hem te laten gaan.

Lees ook: Bayern wil Hakim Ziyech nog steeds contracteren

De Marokkaanse international slaagde er helaas niet in om de goede prestaties te leveren die Ajax-fans van hem gewend waren. De fans van Chelsea eisten zelfs zijn vertrek na de laatste twee wedstrijden van de club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team