Zoeken

Televisiezender 2M belooft speciale programmering voor Ramadan 2023

9 maart 2023 - 16:00 - Cultuur

©

Het programmaschema van 2M voor de Ramadan 2023 belooft Marokkaanse kijkers veel kijkplezier, voor een gezellige heilige maand.

Net als Al Aoula bestaat het programmaschema van 2M voor de Ramadan dit jaar uit sitcoms, series, comedy, tv-films, culinaire-, religieuze- en amusementsprogramma’s. Zo zal de zender elke dag om 19.30 uur de sitcom "Dirou Niya" tonen. De comedyserie gaat over de prestaties van de Atlas Leeuwen op het laatste WK voetbal. De cast bestaat uit Mohamed Khiari, Abdelkhalek Fahid, Zahira Sadek, Yassar, Ibtissam Laroussi, Jamila El Haouni, Salma Rachid, Hasna Moumni en Mehdi Foulane.

Lees ook: Nieuwe programmering Al Aoula voor Ramadan 2023

Elke dag om 20.15 uur biedt de zender het tweede seizoen aan van de serie "Al Maktoub", geregisseerd door Alaa Akaaboune. En elke donderdag om 22 uur wordt op 2M "Tarik Al Ward", een drama- en romanserie, uitgezonen. Elke zondag om 22 uur is er "Ain Kebrit", een nieuwe productie van de zender uit Ain Sebaa.

Voor het plezier van de kijkers zijn er nog veel andere programma’s gepland. Zo zijn er eveneens programma’s die geschikt zijn voor het hele gezin. Liefhebbers van culinaire programma’s zullen kunnen kijken naar Halima Filali in haar programma "Walima Ma3a Halima". Daarnaast staan er nog vier andere culinaire programma’s gepland: "Ch’hiwa M3a Choumicha", "Lil Matbakh Noujoum", "Capsule Ahla Pâtisserie" en "Ahssan Patissier Celebrity", dat elke dinsdag om 22.00 uur wordt uitgezonden.

Lees ook: Nadia Moussaid wil met nieuwe talkshow meer begrip kweken

Op woensdag en zaterdag worden om 22 uur nieuwe Marokkaanse en buitenlandse films uitgezonden. Voor de liefhebbers van religieuze programma’s is er "Torouq Al Aarifine" en "Addine Wa Anass". Deze programma’s gaan over de praktijk van de Islam en de rol van morele waarden bij het verbeteren van het gedrag van het individu.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team