Zoeken

Nieuwe baan voor Mustapha Hadji

17 augustus 2019 - 12:00 - Sport

©

De Marokkaanse voetbalbond heeft na het vertrek van bondscoach Hervé Renard besloten om zijn assistent, Mustapha Hadji, te behouden.

De voormalige Marokkaanse international gaf na de vroege uitschakeling van Marokko op de Afrika Cup 2019 toe dat hij deels foutief was en dat hij samen met Renard enkele strategische fouten had begaan. Renard reageerde kort na zijn ontslag kwaad op de verklaringen van Mustapha Hadji, oordelend dat een assistent "zijn plaats moest kennen".

Nu heeft de voetbalbond besloten om Hadji niet te ontslagen maar integendeel een nieuwe verantwoordelijkheidsfunctie te geven. Mustapha Hadji is namelijk tot assistent van Patrice Beaumelle, coach van het Olympisch elftal, benoemd.

Beaumelle en Hadji, de twee voormalige assistenten van Hervé Renard, hebben nu de missie om het Marokkaans elftal onder 23 jaar te kwalificeren voor de Olympische Spelen Tokyo 2020.

Patrice Beaumelle heeft reeds 22 spelers opgeroepen voor een stage van 17 tot 27 augustus in Mamoura om de jonge spelers voor te bereiden op de kwalificatiewedstrijd tegen Mali van volgende maand.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team