Zoeken

Vahid Halilhodzic "teleurgesteld in Mustapha Hadji"

27 mei 2022 - 16:20 - Sport

©

Vahid Halilhodzic heeft voor het eerst uitleg gegeven over het vertrek van Mustapha Hadji uit het begeleidingsteam van de Atlas Leeuwen. Hij deed dit tijdens een persconferentie in het Mohammed VI sportcomplex in Salé op woensdag 25 mei 2022.

Verwijzend naar zijn vroegere assistent Mustapha Hadji, zei de bondscoach dat hij teleurgesteld in hem was. "Ik had veel vertrouwen in Hadji. Ik beschermde hem heel veel. Ik heb altijd geprobeerd een familiaire sfeer te scheppen in de nationale ploeg, maar ik was echt teleurgesteld over zijn gedrag. Hij zei me dat ik een oude man was en er niets van begreep".

Lees ook: Mustapha Hadji op klaarlichte dag van 80.000 euro beroofd

Mustapha Hadji werd op 18 maart door Vahid Halilhodzic ontslagen, nadat hij acht jaar lang als adviseur van de coach had gediend. Hadji was aangenomen in de tijd van Badou Zaki. Hij bleef werken onder Hervé Renard en later onder Vahid Halilhodzic. Bij de laatste was het avontuur echter van korte duur.

Lees ook: Mustapha Hadji reageert op geruchten over ontslag door Marokkaanse voetbalbond

Mustapha Hadji kreeg zware kritiek van Marokkaanse fans na de uitschakeling van Marokko in de Afrika Cup, die van 9 januari tot 6 februari 2022 in Kameroen gehouden werd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team