Zoeken

Moordenaar Belgisch-Marokkaanse Mounia doet vreemde uitspraak

16 september 2021 - 17:00 - Wereld

©

De verdachte van de moord op Mounia, een 36-jarige Marokkaanse vrouw van wie de keel werd doorgesneden op 30 juni op straat in het Brusselse Evere, heeft tegen de rechercheurs een aantal vreemde opmerkingen gemaakt.

Op de vraag waarom hij Mounia doodstak, zei Brice, die dagelijks de Bijbel leest, dat de rechercheurs hetzelfde moesten doen. "God zal je alle antwoorden geven," voegde hij eraan toe. Onthutsende woorden. Volgens een bron dicht bij het onderzoek zou de jongeman aan een "psychose" kunnen lijden. Hij weigert elk contact, ook met zijn familie, meldt Sud Info. Hij rookte dagelijks cannabis.

Lees ook: Mounia doodgestoken tijdens wandeling met baby in België

Andy K. wordt er van verdacht op 30 mei de keel van Mounia te hebben doorgesneden. De 36-jarige Marokkaanse vrouw was op straat aan het wandelen met haar twee maanden oude baby. Hij werd gearresteerd, in staat van beschuldiging gesteld en later weer vrijgelaten. Hij kon bewijzen dat hij niets te maken had met de moord op de dertigjarige vrouw. Vervolgens werd Brice gearresteerd, voor de rechter gebracht en aangeklaagd.

Een mes en een bebloed sweatshirt werden in zijn huis gevonden tijdens een huiszoeking. De Kamer van inbeschuldigingstelling in Brussel bevestigde op eind juni de beslissing om de voorlopige hechtenis van Brice met een maand te verlengen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team