Zoeken

Molenbeek: Marokkaan hoofd van huisvestingsraad

6 januari 2022 - 20:20 - Marokkanen in het buitenland

©

Zijn naam is Redouane Asaadi, hij komt uit Marokko en is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van de Molenbeekse huisvestingsraad in België. Het ontbreekt de man niet aan vaardigheden en hij beheerst perfect alle aspecten van de hem opgedragen taak.

De 29-jarige Marokkaan zal Mohamed Daif vervangen, die sinds 2019 voorzitter was van Logement Molenbeekois. De nieuwe voorzitter was sinds 2019 gedelegeerd-bestuurder bij de openbare vastgoedmaatschappij ’Logement Molenbeekois’. Hij is lid van het politiek bureau van de Brusselse PS-federatie en behaalde een masterdiploma arbeidswetenschappen aan de Universiteit van Brussel, meldt bx1.

Lees ook: Marokkaanse Ibrahim Ouassari is "Brusselaar van het jaar"

Redouane Asaadi was twee jaar adviseur van de burgemeester van Molenbeek, Catherine Moureaux (PS) en werkt nu bij het uitzendbureau Actiris. "Mijn wens is om het werk voort te zetten dat we al meer dan twee jaar geleden zijn begonnen. Ik ben van plan ons beleid van renovatie en uitbreiding van ons erfgoed voort te zetten en te luisteren naar onze huurders," aldus de nieuwe voorzitter.

Lees ook: Bokskampioen Mohamed El Marcouchi opent boksschool in Molenbeek

De benoeming van Redouane Asaadi komt op een moment dat er 30 renovatie- en sociale huisvestingsprojecten in de Brusselse gemeente werden aangekondigd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team