Zoeken

Mohamed al ruim drie weken vermist in Sebta

31 januari 2022 - 12:20 - Wereld

©

Mohamed Ali, een jonge Marokkaan, verdween op 13 januari. Zijn moeder, Asma Mohamed, is ervan overtuigd dat hij zich in Sebta bevindt en dat er hem "iets is overkomen".

"Hij beloofde me die dag dat hij me op mijn werk zou komen ophalen, zoals gewoonlijk. Maar hij kwam niet opdagen. Ik weet niet of hij het slachtoffer is geworden van geweld, maar ik zal niet stoppen tot ik hem terugvind, omdat ik er 100% zeker van ben dat mijn zoon in Sebta is. Ik weet niet of hij wordt vastgehouden, maar ik blijf ervan overtuigd dat er iets is gebeurd," verklaarde Asma Mohamed in een gesprek met El Faro de Ceuta.

Lees ook: Marokkaan op zee vermist na val van boot

De 47-jarige vrouw blijft hopen ondanks de onsuccesvolle pogingen om haar zoon terug te vinden. "We gaan blijven zoeken," zegt ze, benadrukkend dat haar zoon nog nooit zolang niets van zich heeft laten horen. "Ik was constant in contact met hem of zijn broers. Ik belde soms 10 tot 20 keer per dag met hem, omdat ik hem moest spreken."

Asma hekelt tevens de geruchten over de redenen van de verdwijning van haar zoon op sociale media. "In plaats van me te steunen en me te helpen mijn zoon terug te vinden, vertellen ze liever dat mijn man hem uit huis heeft gezet of hem heeft mishandeld, dit terwijl zijn vader al maanden niet in Sebta is. Er zijn harteloze mensen."

Lees ook: Dochter (13) Marokkaanse vrouw al maanden vermist in Frankrijk

Mohamed is 1,95 meter groot en weegt ongeveer 70 kilo. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een zwarte broek, een sweatshirt, zwarte sportschoenen en een grijze jas.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team