Zoeken

Mocro-maffia: politie toont foto’s opdrachtgevers Taghi en Razzouki

12 juni 2018 - 11:33 - Wereld

©

De Nederlandse politie heeft foto’s vrijgegeven van Ridouan Taghi en Said Razzouki. Beiden zouden de opdrachtgevers zijn van meerdere liquidaties, waaronder de mislukte afrekening in het café La Crème in Marrakech.

Taghi zou onder meer achter de vergismoord zitten van Hakim Changachi in Utrecht Overvecht, maar ook van Hamza Chaib, student geneeskunde, die in Marrakech werd doodgeschoten.

De namen van Ridouan Taghi en Said Razzouki werden door kroongetuige Nabil B. genoemd. Sindsdien worden ze internationaal gezocht. Vier dagen na de getuigenis van Nabil B. werd zijn broer, de 41-jarige Reduan Bakkali, doodgeschoten.

Naast de foto’s van Taghi en Razzouki gaf de politie ook beelden vrij van een graffiti op een intussen gesloten shishalounge in Utrecht en een foto die in een vliegtuig in de avond van 16 januari werd genomen. De politie hoopt meer informatie over de graffiti te krijgen en wil weten over welke vlucht het gaat.

Ander foto’s die onder meer in een karting en in een trein werden genomen werden eveneens vrijgegeven. Ook hier hoopt de politie te weten te komen waar en wanneer de foto’s werden genomen.

De politie heeft tevens een beloning van 25.000 euro beloofd voor de tip die zal leiden tot de arrestatie van Taghi of Razzouki.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team