Zoeken

Mocro-maffia: beloning gouden tip Taghi en Razzouki nu 100.000 euro

22 november 2018 - 13:31 - Wereld

©

Het Openbaar ministerie heeft de beloning voor de gouden tip die zal leiden tot de arrestatie van Mocro-maffia kopstukken Ridouan Taghi en Saïd Razzouki naar 100.000 euro verhoogd.

Taghi en Razzouki worden in Nederland, maar ook in Marokko, verdacht van meerdere liquidaties. Nog nooit was een zo hoog bedrag uitgeloofd in Nederland. Tot nu stond een beloning van 25.000 euro op de hoofden van Taghi en Razzouki.

De Nederlandse autoriteiten weten momenteel niets over de verblijfplaats van de twee criminelen. De twee gebruiken vermoedelijk verschillende identiteiten en zouden zelfs van uiterlijk zijn veranderd.

"Het OM en de politie hebben goede hoop dat met de verhoogde beloning het stilzwijgen rond de voortvluchtige verdachten doorbroken kan worden. Het ongekend hoge bedrag van de beloning kan mensen over de streep trekken de gouden tip te geven.", aldus het OM.

Ridouan Taghi en Saïd Razzouki maakten fortuin in de cocaïnehandel en worden sinds maart dit jaar internationaal gezocht. Beiden worden onder meer van de schietpartij in Marrakech in november vorig jaar verdacht. Daarbij werd Hamza Chaib, student geneeskunde en zoon van de voorzitter van het Hof van Beroep in Beni Mellal per vergissing doodgeschoten.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team