Zoeken

Mocro-maffia kopstukken Taghi en Razzouki hebben waarschijnlijk nieuw uiterlijk

12 augustus 2018 - 14:40 - Wereld

©

De Mocro-maffia kopstukken Ridouan Taghi en Saïd Razzouki hebben waarschijnlijk hun uiterlijk laten veranderen door middel van plastische chirurgie.

Bronnen bij de Nederlandse politie vertelden aan het AD dat de twee over grote financiële middelen beschikken en daar waarschijnlijk gebruik van hebben gemaakt om hun uiterlijk te laten veranderen.

Tazi en Razzouki worden van meerdere liquidaties in Nederland maar ook van de schietpartij in Marrakech in november vorig jaar verdacht. Daarbij werd Hamza Chaib, student geneeskunde en zoon van de voorzitter van het Hof van Beroep in Beni Mellal per vergissing doodgeschoten.

Kroongetuige Nabil B. gaf eerder dit jaar Ridouan Taghi (40) en Saïd Razzouki (45) aan als de opdrachtgevers van meerdere moorden. Kort na zijn getuigenis werd zijn broer doodgeschoten.

Taghi en Razzouki maakten fortuin in de cocaïnehandel en worden sinds maart dit jaar internationaal gezocht. Niemand weet waar ze zijn maar vermoedelijk verblijven ze in Mexico, Colombia of Dubai. De politie heeft een beloning van 25.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die hen tot de twee criminelen zal leiden.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team