Zoeken

Rapper Rohff: "Laat Mister You vrij!"

2 september 2022 - 11:40 - Cultuur

©

De Marokkaans-Franse rapper Younes Latifi, alias Mister You, die sinds juli in een Parijse gevangenis wordt vastgehouden nadat hij op de luchthaven van Orly werd gearresteerd, kreeg steun van zijn vriend Rohff, die een beroep deed op de overheid om hem vrij te laten.

De Marokkaans-Franse rapper werd gearresteerd toen hij met zijn gezin op vakantie naar Marokko wilde vertrekken. Mister You werd op de opsporingslijst geplaatst omdat hij in maart 2021 was veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee jaar. Hij werd beschuldigd van het promoten van de verkoop van drugs op sociale media in 2019.

Lees ook: Rapper Younes Latifi alias Mister You in de gevangenis

Mister You’s advocaat protesteerde tegen de beslissing. "De uitvoering van dit vonnis zonder voorafgaande dagvaarding is een procedurefout. Het is ook een menselijke schande, vooral omdat mijn cliënt pas drie weken geleden vader is geworden van een tweeling. We zullen alle wettelijke middelen aanwenden om hem zo snel mogelijk vrij te krijgen," zei hij.

Lees ook: Frans Marokkaanse rapper riskeert celstraf na sluikreclame voor cannabis

Rohff zei dat hij positieve signalen naar zijn vriend had gestuurd en hoopte op zijn vrijlating. Op Instagram schreef de rapper: "Veel sympathie en sterkte voor Younès. Laat Mister You vrij", gevolgd door het liedje "Solide" dat ze samen maakten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team