Zoeken

Miljardair trouwt in Marrakech

9 maart 2024 - 18:30 - Marokko

©

De Indiase zakenman en investeerder Rohan Oza is deze week in het huwelijk getreden met zijn verloofde Shaheen Patel in het Amanjena hotel in Marrakech. De ceremonie werd bijgewoond door meer dan 250 gasten, waaronder internationale zakenlieden, artiesten uit Amerika, Europa en India.

De festiviteiten rondom het huwelijk duren al sinds 7 maart en omvatten diverse traditionele Indiase ceremonies. Voor het evenement werden speciale maatregelen genomen op de luchthaven van Marrakech om de vele privéjets met gasten te ontvangen. Het hotelpersoneel werd gebonden aan strikte geheimhouding en veiligheidsprotocollen.

Lees ook: Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez: geheim huwelijk in Marokko?

Rohan Oza, geboren in 1972 in Zambia, is de zoon van Indiase ouders. Hij studeerde aan de Harrow School in het Verenigd Koninkrijk en behaalde een MBA aan de Universiteit van Michigan. Hij begon zijn carrière op 20-jarige leeftijd bij Coca-Cola en werkte zich op tot een gerenommeerde marketeer voor bekende consumentenmerken. Tegenwoordig is Oza een van de meest succesvolle zakenlieden ter wereld, met een geschat vermogen van 200 miljoen dollar in 2019.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team