Zoeken

Sterrenparade in Marrakech voor huwelijksfeest

21 februari 2024 - 19:00 - Marokko

©

De Marokkaanse stad Marrakech is het decor voor een huwelijksfeest in stijl. De zus van Brahim Diaz, voetballer van Real Madrid, viert haar huwelijk in de komende dagen in de rode stad. De speler heeft daarvoor enkele van zijn bekende ploegmaats uitgenodigd.

Onder de gasten zijn Eduardo Camavinga, Vinicius Junior en Marco Asensio. De sterren van Real Madrid en Paris Saint-Germain genieten zichtbaar van hun verblijf in Marokko, waar ze de tijd nemen om de stad te verkennen en de lokale keuken te proeven.

Lees ook: Brahim Diaz op vakantie in Marrakech (foto)

Zo bezocht Asensio samen met zijn vrouw het beroemde Djemaa el-Fna plein en genoot hij van een diner in een luxueus restaurant in de medina. Vinicius Junior, die onlangs de Vini Jr Foundation oprichtte om kansarme kinderen te helpen, bracht een bezoek aan een school en speelde met de kinderen voetbal.

Lees ook: Real Madrid-ster Vinicius Junior in Marrakech (video)

Naast de feestelijkheden rond het huwelijk, maken de spelers ook gebruik van de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de Marokkaanse zon. Op sociale media delen ze foto’s van hun avonturen, met prachtige beelden van Marrakech en hun culinaire bevindingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team