Zoeken

Menselijke botten ontdekt in een vuilnisbak in Tanger

13 augustus 2023 - 22:00 - Marokko

©

In Tanger zijn menselijke botten, waaronder een schedel, gevonden in een vuilnisbak vlakbij het huis van een kunstleraar. De politie voert een onderzoek uit om te bepalen of het gaat om een moord of grafschennis.

De gerechtelijke politie werd gewaarschuwd door mensen die de menselijke botten hadden ontdekt in een vuilnisbak in een steegje, niet ver van de woning van een bekende kunstleraar met excentrieke neigingen, waaronder een obsessie voor het menselijk skelet. De agenten gingen onmiddellijk naar de plek samen met de wetenschappelijke en technische politie. Beelden van bewakingscamera’s in de omgeving werden gebruikt om de identiteit te bepalen van de persoon die de menselijke resten in de vuilnisbak had gegooid.

Lees ook: Schedels en menselijke botten ontdekt op strand in Marokko

Op de beelden verscheen de kunstleraar die de botten in de vuilnisbak dumpte. Hij werd afgelopen donderdag door de gerechtelijke politie verhoord. Het voorlopig onderzoek onthult dat de botten erg oud zijn en dat de verdachte ze 15 jaar lang thuis heeft bewaard, meldt Al Akhbar. De leraar zou de botten hebben gestolen tijdens zijn deelname aan een onderhouds- en onkruidverwijderingscampagne in de stadsbegraafplaatsen van Sidi Bouabid en Sidi Bouarrakiya. Dit lijkt de hypothese van een moord uit te sluiten. Desalniettemin riskeert de leraar gerechtelijke vervolging, met name voor grafschennis, een misdrijf dat bij wet strafbaar is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team