Zoeken

Medhi Benatia raadt Marokkaanse verdedigers aan, Juventus reageert

27 februari 2023 - 19:00 - Sport

©

De voormalige Marokkaanse international en voormalige aanvoerder van de Atlas Leeuwen, Medhi Benatia, heeft twee Marokkaanse verdedigers aanbevolen bij zijn voormalige club Juventus, die een moeilijke periode kent.

"Juventus gaat door een moeilijke periode, vooral buiten het veld. Ik ben bedroefd over deze situatie, want het is een club die me veel heeft gebracht. Bonucci (centrale verdediger) behoort tot degenen die altijd alles geven, maar hij wordt ouder. Als ik een advies kan geven, zou ik zeggen dat ze naar Marokko kunnen kijken. Wanneer ik het centrale verdedigingsduo Saiss en Aguerd zie, zijn dat volgens mij twee belangrijke namen die nuttig kunnen zijn voor Juventus", aldus Medhi Benatia in een interview met Ilbianconero. Volgens de voormalige Atlas Leeuw kunnen zijn twee landgenoten, die respectievelijk bij Besiktas en West Ham spelen, de Italiaanse club helpen zijn terechte plaats terug te vinden.

Lees ook: Ounahi en Benatia samen op voetbaltoernooi in Salé

In reactie op de aanbevelingen van Benatia gaf Juventus toe dat de club nieuwe verdedigers nodig heeft en dat "Saiss en Aguerd" geen slechte referenties hebben. Ze vinden echter dat de speler van Besiktas al te oud is om naar Turijn te komen, maar Aguerd is wel een optie en heeft de afgelopen maanden goed gepresteerd. "Het is nog niet duidelijk of hij op onze lijst van doelwitten staat, maar de verdediger kan zeker een impact hebben als hij naar Turijn verhuist. Hij zou de kans kunnen aangrijpen om een ​​club van hoog niveau te vertegenwoordigen", aldus Juventus.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team