Zoeken

Ounahi en Benatia samen op voetbaltoernooi in Salé

22 februari 2023 - 15:00 - Sport

©

Tijdens de rustperiode die aan alle spelers van Olympique de Marseille is gegeven, is Azzedine Ounahi naar Marokko gereisd om een toernooi van de Mohammed VI voetbalacademie in Salé bij te wonen.

Samen met zijn agent en voormalige Atlas Leeuw Medhi Benatia, was Azzedine Ounahi aanwezig bij de wedstrijd tussen AMF en Rangers voor de opening van het internationale U19-toernooi van de Mohammed VI Academie, meldt Afrik Foot.

Lees ook: Hoeveel verdient Azzedine Ounahi bij Olympique de Marseille?

Dit jaar ziet het AMF-toernooi voor spelers onder 19 jaar de deelname van verschillende clubs, zoals Olympique Marseille, Olympique Lyon en Strasbourg, Real Madrid, PSV Eindhoven en Glasgow Rangers. Een kans voor scouts om nieuwe talenten te vinden.

Lees ook: De belofte van Azzedine Ounahi aan Olympique Marseille

De Marokkaanse international is een puur product van de Mohammed VI voetbalacademie. Hij vertrok vanuit het opleidingscentrum naar Strasbourg in 2018, voordat hij bij Angers terechtkwam en dankzij zijn prestaties op het WK in Qatar door Olympique Marseille werd aangeworven. Zijn overgang van Angers naar Marseille kostte 10 miljoen euro.

Bladna.nl