Zoeken

Medhi Benatia aan de slag bij beIN Sports

13 januari 2022 - 11:00 - Sport

©

Medhi Benatia, voormalige aanvoerder van de Atlas Leeuwen, werkt tijdens de Afrika Cup 2022 als sportconsultant voor de Franstalige versie van de televisiezender beIN sports.

De voormalige Marokkaanse international is niet de enige nieuwe consultant van de sportzender voor het Afrikaans voetbalkampioenschap. Medhi Benatia werkt onder meer samen met de Senegalese ex-international Demba Ba, de Algerijnse Medhi Lacen en de Kameroense Benjamin Moukandjo.

Lees ook: Medhi Benatia beëindigt voetbalcarrière

Medhi Benatia maakte op 1 oktober 2019 een einde aan zijn internationale carrière, na 11 jaar met de Atlas Leeuwen te hebben doorgebracht. In die periode speelde hij 66 wedstrijden en scoorde hij 2 doelpunten. Benatia speelde voor enkele grote clubs, waaronder Juventus Turijn en Bayern München. Op 9 december vorig jaar maakte hij een einde aan zijn voetbalcarrière.

Lees ook: Medhi Benatia wil Marokkaanse club kopen

De Afrika Cup 2022 ging afgelopen zondag van start en loopt tot 6 februari. Marokko, dat maandag zijn eerste wedstrijd met 1-0 won, speelt in groep C met Ghana, Gabon en de Comoren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team