Zoeken

Real Madrid bereid 100 miljoen euro neer te tellen voor Achraf Hakimi

10 januari 2023 - 23:00 - Sport

©

Real Madrid heeft besloten Achraf Hakimi deze maand niet te contracteren, maar te wachten tot de zomerstop. Nochtans heeft de Spaanse club door de slechte prestaties in het begin van het jaar, dringend versterkingen nodig.

Real Madrid is regerend kampioen van La Liga en de Champions League. Sinds het begin van het jaar schittert de club echter niet. Vorige week versloegen de Madrilenen de Cecereño op het nippertje in de Copa del Rey en verloren ze in de competitie tegen Villarreal. Desondanks gaven de clubfunctionarissen er de voorkeur aan om Achraf Hakimi niet in januari te contracteren maar te wachten tot de zomerstop, meldt de krant El Nacional.

Lees ook: Real Madrid wil Achraf Hakimi kopen

Hoewel Real Madrid ook belangstelling heeft voor Kylian Mbappé, zou Florentino Perez toch de Marokkaanse rechtsback willen contracteren. Hiervoor zou hij een transfersom van maximaal 100 miljoen euro willen neertellen. Daarbij is de voorzitter er zich van bewust dat dit geen eenvoudige opdracht zal zijn. De relaties met PSG zijn immers slecht en het contract van Hakimi bij de Parijse club loopt tot 2026.

Lees ook: Mbappe wil enkel naar Real Madrid als Achraf Hakimi meegaat

Kylian Mbappé maakte van de transfer van Hakimi zelfs een voorwaarde voor zijn overstap naar Real Madrid. De twee spelers zijn teamgenoten bij Paris Saint-Germain (PSG) en hebben een bijzondere band met elkaar. De zomerstop zal uitwijzen in hoeverre Hakimi zich kan handhaven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team