Zoeken

Florentino Perez wil Achraf Hakimi niet bij Real Madrid... vanwege Mbappé

20 juni 2023 - 19:00 - Sport

©

Achraf Hakimi wil volgend seizoen niet meer bij Paris Saint-Germain (PSG) blijven. De Marokkaanse rechtsback zou graag naar Real Madrid willen terugkeren, de club waar hij debuteerde. Maar een transfer is zeer onwaarschijnlijk vanwege een "voorgeschiedenis" met Florentino Perez.

De Marokkaanse international voelt zich niet meer op zijn gemak in het Parc des Princes en overweegt serieus om te vertrekken. Zijn wens is om terug te keren naar Spanje en te spelen voor Real Madrid, dat ook effectief op zoek is naar een rechtsback. Hakimi is een van de besten ter wereld op deze positie. Hij overtreft Dani Carvajal, Lucas Vázquez en Álvaro Odriozola ruimschoots, meldt El Desmarque.

Hakimi heeft Florentino Perez naar verluidt gevraagd om er alles aan te doen om hem terug naar Real Madrid te halen. Maar Perez zou niet bereid zijn om hem te vergeven nadat hij afgelopen zomer de transfer van zijn vriend en PSG-teamgenoot Mbappé naar Real verknalde. Hakimi overtuigde Mbappé er toen van zijn contract bij de Parijse club te verlengen.

De Atlas Leeuwen is niet blij met de resultaten van PSG, dat er niet in slaagde om de Champions League te winnen. Daarbovenop komt ook nog de sfeer in de kleedkamer met een clan van Latino-spelers aan de ene kant en een clan van Europese spelers aan de andere kant. En met het vertrek van Christophe Galtier en Messi lijkt de positie van de Parijzenaars aan de top van de competitie volgend seizoen verre van zeker.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team