Zoeken

Matteo Simoni en vriendin gestrand in Marokko

3 december 2021 - 19:00 - Cultuur

©

Acteur Matteo Simoni en zijn partner Loredana Falone zijn op citytrip naar Marokko vertrokken zonder hun dochtertje Giulia. Het koppel kwam in het koninkrijk vast te zitten na het besluit van de Marokkaanse regering om het luchtruim met ingang van 30 november voor een periode van twee weken te sluiten.

De 34-jarige Belgisch-Italiaanse acteur Matteo Simoni en zijn partner, de 32-jarige modeontwerpster Loredana Falone, zaten in Marokko voor een kleine citytrip toen Rabat besloot om alle inkomende vluchten te verbieden.

Lees ook: Uitbaters restaurant in Kasterlee acht maanden vast in Marokko

Matteo en Loredana waren van plan om dinsdag terug naar huis te keren, maar hun vlucht werd geannuleerd. Omwille van de corona-opflakkering in Europa en het opduiken van de nieuwe Omikronvariant heeft Marokko zijn grenzen en luchtruim gesloten.

Lees ook: Motorrijders Maarten en Jessica zitten vast in Marokko en bloggen over hun avontuur

"We zitten dus vast. Op zich is dat niet erg, maar het was niet de bedoeling om een lange reis te maken. Het idee om niet te kunnen terugkeren naar huis is niet leuk. Gelukkig is Matteo een goede crisismanager en is Giulia thuis in de beste handen", aldus Loredana in Het Nieuwsblad.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team