Zoeken

Marokko: zomerseizoen veelbelovend voor luchtvaartmaatschappijen

15 mei 2021 - 15:00 - Economie

©

Het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau (ONMT) kondigt in zijn tweemaandelijkse bulletin "flash relance" een sterk herstel van de toeristische en luchtvervoersactiviteiten aan voor de periode van juni tot oktober 2021, van zodra er weer aan de reisvoorwaarden kan worden voldaan.

In het bulletin, waarin prognoses worden gegeven voor het herstelpercentage per luchthaven, zegt het agentschap dat in de komende zomer maar liefst 4,9 miljoen stoelen zullen worden gepland, wat neerkomt op een herstel van 76% van de stoelplanning ten opzichte van de zomer van 2019.

"Dit analysedocument beantwoordt ook aan een verwachting die is geuit door een aantal van u, die de wens hebben geuit om te kunnen beschikken over volledige, kwalitatief hoogstaande en bruikbare informatie", benadrukt Adel El Fakir, directeur-generaal van het ONMT, in het redactioneel artikel van het eerste nummer van "flash relance".

Het document bevat onder meer prognoses voor de luchtvaart, door de weergave van de terugwinningspercentages per luchthaven voor de periode van juni tot en met oktober 2021, in vergelijking met dezelfde periode van 2019.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team