Zoeken

Zomer 2021: Marokko blijft in trek

6 juni 2021 - 12:00 - Economie

©

Grenssluiting of niet, veel buitenlandse toeristen zijn van plan de zomer in Marokko door te brengen. Het bedrijf MisterFly voorziet daarom ook uitstekende vooruitzichten voor deze zomer in Marokko, ook al zal het niveau niet kunnen tippen aan dat van 2019.

"Er komt eindelijk beweging, ook al zijn we nog ver verwijderd van de volumes die in 2019 werden opgetekend", schreef Digital Director van MisterFly, Frederic Pilloud, in een bericht dat op sociale netwerken werd gepubliceerd. MisterFly is een Frans online reisbureau dat gespecialiseerd is in de verkoop van vliegtickets in Frankrijk en daarbuiten. "Dit is een teken van hoop in afwachting van duidelijkere aankondigingen van de regering vanaf 9 juni," voegt Pilloud eraan toe. Ter illustratie: uit enkele indicatoren blijkt dat de maatschappij voor 17% van haar klanten, reizen naar Marokko heeft gepland in juni, 56% zal de reis in juli maken en 17% in augustus.

Bovendien reiken de gegevens van de specialist van vluchten, pakketten en hotelverblijven, ook informatie aan over de gemiddelde prijzen van vluchten in augustus, die als "redelijk" worden beschouwd. Deze prijzen zijn vastgesteld op 312 euro in 2021, tegen 293 euro in 2020 en 385 euro in 2019. De Franse touroperators, die zich bij de groep Marokkaanse toerisme-professionals aansluiten, wijten het gebrek aan overzicht aan de sluiting van de Marokkaanse grenzen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team