Zoeken

Marokko bij de populairste bestemmingen voor Spanjaarden

24 mei 2022 - 19:00 - Marokko

©

In april 2022 was Marokko de populairste bestemming voor de inwoners van Cádiz, volgens gegevens van het Spaanse Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE).

Aan de hand van de geolocatie van de mobiele telefoons van reizigers verkreeg het instituut deze informatie van de drie aanbieders van mobiele telefonie in Spanje. Marokko is volgens deze gegevens een van de populairste bestemmingen voor de inwoners van Cádiz, net als Portugal, Frankrijk, Italië, Duitsland en Nederland in Europa en, in mindere mate, de Verenigde Staten, meldt La Voz de Cádiz.

Lees ook: Operatie Marhaba moet Marokkaanse toerisme nieuw leven inblazen

Het betreft hier echter geen relevante gegevens, want de telefoonmaatschappijen beschouwen elke inwoner van Spanje van wie de mobiele telefoon in het buitenland getraceerd is als een reiziger. Het kan echter gebeuren dat iemand met twee of meer mobiele telefoons reist en twee of meer keer geteld wordt. Ook gebruiken veel reizigers een SIM kaart uit het land van bestemming.

Lees ook: Marokko bij populairste bestemmingen van Brussels Airport

De informatie die door mobiele exploitanten wordt verstrekt, wordt bovendien niet verwerkt om individuele identificatie van telefoongebruikers mogelijk te maken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team