Zoeken

Marokko bij meest geboekte bestemmingen in 2023

7 januari 2023 - 09:00 - Marokko

©

Verschillende reisorganisaties over de hele wereld merken dat Marokko bij de meest begeerde bestemmingen van 2023 hoort.

Dit jaar ziet er rooskleurig uit voor het Marokkaanse toerisme. De opleving van de sector die vorig jaar werd waargenomen, zal zich volgens de prognoses van internationale reisdeskundigen voortzetten. Volgens de Washington Post was "het koninkrijk al in opkomst als populaire reisbestemming", nog voor de prestatie van de Atlas Leeuwen op het WK 2022, waarmee ze een grote bijdrage leverden aan de promotie van het merk "Marokko".

Lees ook: New York Times prijst charmes Essaouira

Grote reisorganisaties over de hele wereld melden dat Marokko volgens hun boekingsgegevens dit jaar tot de populairste bestemmingen voor toeristen behoort. De Amerikaanse krant kopte in een column: "Marokko is momenteel het land met de meeste boekingen bij Intrepid Travel".

"We verwachten dat Marokko in 2023 ongelooflijk populair zal blijven, gezien de toename van vluchten naar de bestemming en de mogelijkheid om er gedurende een week, 10 dagen of twee weken op uit te trekken, en geweldige dingen te beleven," aldus Intrepid Travel CEO James Thornton.

Lees ook: Marokko verhoogt capaciteit luchthavens

Dezelfde trend wordt bevestigd door het reisbureau Modern Adventure. De vice-voorzitter, Liz Boudreau, zegt dat het aantal boekingen voor de bestemming al met 53% is gestegen ten opzichte van 2022.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team