Zoeken

Marokko: man die al 8 jaar doodverklaard is plots terug

23 augustus 2019 - 11:40 - Marokko

©

Een 30-jarige man die 8 jaar geleden dood werd verklaard en zelfs werd begaven in het Marokkaanse Ksar El Kebir, blijkt springlevend te zijn.

Benaissa kwam officieel in 2011 in douar Tyayra om het leven. Hij werkte op het moment van zijn overlijden bij een rijke grondeigenaar die zijn begrafenis regelde.

Enkele dagen geleden kreeg de familie van de dertiger te horen dat hij in Souk Talba in de provincie Larache was gezien en dat hij in een heel slechte toestand verkeerde.

Assabah bericht dat een filmpje op sociale media werd gedeeld van de jongeman die op een boerderij werd vastgehouden. Familieleden van de dertiger begaven zich ter plekke maar werden door de eigenaar van de boerderij weggejaagd.

De Koninklijke Gendarmerie werd erbij gehaald en de jongeman werd uit handen van zijn beulen bevrijd. Onderzoek toonde intussen aan dat de voormalige werknemer van de dertiger alles had geregeld voor de begrafenis en had geweigerd om zijn lichaam aan zijn familie terug te geven. De werkgever werd toen door twee verplegers van het ziekenhuis van Souk Larbaa geholpen.

Verdere onderzoek zal meer duidelijkheid moeten geven over de identiteit van de persoon die in plaats van Benaissa werd begraven en over wat er in de afgelopen acht jaar met de jongeman is gebeurd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team