Zoeken

Naam waarschijnlijke opvolger Vahid Halilhodzic bekend

7 juli 2022 - 18:10 - Sport

©

Alles is klaar voor het vertrek van Vahid Halilhodzic. De Marokkaanse Voetbalbond (FRMF) zou zelfs al een akkoord hebben met zijn opvolger om de Atlas Leeuwen naar het Wereldkampioenschap in Qatar in 2022 te begeleiden.

De FRMF zou beslist hebben over de toekomst van Vahid Halilhodzic als coach van de nationale voetbalploeg. Het avontuur van de coach met de Atlas Leeuwen zal een paar maanden voor het Wereldkampioenschap eindigen.

Lees ook: Marokkaanse voetbalbond: "Hakim Ziyech aanwezig op WK-2022"

Hoewel hij bij de kwalificatie van Marokko voor het Wereldkampioenschap voor wonderen heeft gezorgd, hebben zijn geschillen met verschillende spelers, waaronder Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui, zijn werk enigszins aangetast.

De Marokkaanse voetbalbond zou al een opvolger gevonden hebben, die een contract van drie jaar aangeboden heeft gekregen. Het zou gaan om Walid Regragui, de huidige trainer van Wydad Casablanca.

Lees ook: Bondscoach Vahid Halilhodzic waarschijnlijk vervangen

Halilhodzic zou zijn laatste dagen aan het hoofd van het Marokkaans elftal beleven. Zijn harde houding en zijn hardnekkige weigering om zich met Hakim Ziyech te verzoenen, zouden hem uiteindelijk zijn baan hebben gekost.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team