Zoeken

Hoeveel heeft het ontslag van Vahid Halilhodzic gekost?

22 augustus 2022 - 17:00 - Sport

©

Er is een reactie van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) op de talrijke speculaties over het bedrag van de ontslagvergoeding van de voormalig coach van de Atlas Leeuwen, Vahid Halilhodzic. Naar verluidt zou de Frans-Bosnische coach slechts drie maanden salaris hebben ontvangen, wetend dat hij 800.000 dirham per maand verdiende.

Terwijl "fantasierijke bedragen" circuleren, heeft de Marokkaanse voetbalbond afgelopen zaterdag de berichten ontkend en details gegeven over het financiële bedrag dat de voormalige coach na zijn ontslag heeft ontvangen.

Lees ook: Hoge vertrekpremie voor Vahid Halilhodzic

In de verklaring geeft de FRMF aan dat Halilhodzic het equivalent van drie maanden salaris heeft ontvangen, zoals bepaald in zijn contract. Het maandsalaris van de voormalige coach bedroeg 800.000 dirham, zoals meegedeeld toen hij aan de pers werd voorgesteld.

Lees ook: Vahid Halilhodic reageert op ontslag

De voormalige bondscoach heeft dus 2,4 miljoen dirham ontvangen na zijn vertrek, wat overeenkomt met ongeveer 230.000 euro, aldus de FRMF. Er werd aan toegevoegd dat "de scheiding tussen de twee partijen in der minne is verlopen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team