Zoeken

In Marokko gestrand Brits koppel dolblij

1 november 2021 - 17:00 - Marokko

©

Sommige buitenlanders die in Marokko waren gestrand na het besluit van het koninkrijk om de luchtverbindingen met het VK op te schorten wegens de zorgwekkende gezondheidssituatie in het land, maakten zich zorgen. Dat was niet het geval voor een koppel uit Whitby, dat zegt een geweldige ervaring te hebben beleefd.

De opschorting van de vluchten naar het Verenigd Koninkrijk werd aangekondigd op 20 oktober 2021. De 24-jarige Chloe Cervone en haar 29-jarige partner Lucy Ross, zouden de volgende dag naar huis vliegen. "Er was een absolute chaos in het hotel vanwege de geruchten over geannuleerde vluchten. De Tui-vertegenwoordigers wisten ook niet echt wat er aan de hand was, dus het was behoorlijk stressvol," vertelde Chloe aan Teesside Live. Het koppel pakte hun koffers en begaf zich naar de luchthaven waar ze vernamen dat hun vlucht geannuleerd was.

Lees ook: Duizenden Nederlanders in Marokko gestrand

Chloe, Lucy en andere buitenlanders zaten vast in het Riu Palace Tikida Taghazout hotel, dat op slot ging wegens reisbeperkingen. Een periode van lockdown waarvan het koppel zegt dat ze blij zijn die te hebben meegemaakt. "Onze families maakten zich grote zorgen over ons, maar wij waren zeer relaxed," zegt Chloe.

"We houden van surfen en we kozen voor dit hotel omdat ons verteld was dat het heel goed was om te surfen. We kregen ook de kans om ons kleurtje te perfectioneren in plaats van thuis in Whitby te bevriezen, dus we vonden het niet zo erg om nog een paar dagen in de zon te vertoeven!"

Lees ook: Belgische Nathalie gestrand in Marokko door eigen bruiloft

Op 23 oktober kwamen Chloe en Lucy in Whitby aan waar ze een ijszaak hebben - Flo’s Flavours Ice Cream. Ze zeggen open te staan voor een nieuw avontuur. "Ondanks de geannuleerde vluchten en het feit dat we gestrand waren, willen we zeker teruggaan. We zijn van plan om in maart alweer te boeken en deze keer onze gezinnen mee te nemen!" voegde Chloe eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team