Zoeken

Marokko-Frankrijk: Frans elftal mist belangrijke speelster

7 augustus 2023 - 19:00 - Sport

©

De centrale verdedigster Maëlle Lakrar, die deel uitmaakt van het Franse basiselftal, heeft last van haar linker dijbeen en heeft zondag niet kunnen trainen in Adelaide. Het is niet duidelijk of ze opgesteld zal worden voor de achtste finale van het WK-vrouwen tegen de Leeuwinnen van de Atlas.

Zaterdag voelde Maëlle Lakrar "pijn in de linker dij" tijdens een training in Adelaide. Dit verhinderde haar te trainen op zondag 6 augustus, zo meldt L’Équipe. Volgens de staf hebben de andere 22 speelsters wel deelgenomen aan de training. Maëlle, die 270 minuten heeft gespeeld in de drie groepswedstrijden en een doelpunt heeft gescoord tegen Panama, zou daardoor afwezig kunnen zijn tegen Marokko.

Lees ook: Frankrijk-Marokko: Hervé Renard vreest Atlas Leeuwinnen

De achtste finale van het vrouwenwereldkampioenschap tussen Marokko en Frankrijk zal plaatsvinden op dinsdag 8 augustus om 20:30 uur lokale tijd in het Hindmarsh Stadium in Adelaide. De Leeuwinnen van de Atlas, nieuwkomers in het toernooi, zullen proberen hun ticket voor de kwartfinales te bemachtigen. De Bleues streven naar een vierde opeenvolgende kwalificatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team