Zoeken

Marokko koopt nieuw commandosystemen bij Amerikaans bedrijf

22 augustus 2023 - 10:00 - Marokko

©

Marokko heeft een nieuwe partij wapens besteld bij een Amerikaans bedrijf dat de Amerikaanse Defensieafdeling ondersteunt met snelle conceptmodellering, engineering, systeemintegratie, testen, productie en ondersteunende diensten.

Het Amerikaanse bedrijf On-Point Defense Technologies sloot op 15 augustus een eenmalig aankoopcontract ter waarde van 8.597.609 dollar voor de levering van geïntegreerde hoofdbatterijen, verbeterde lanceerinstallaties voor optisch gevolgde raketten, en verbeterde wapenbesturingseenheden, aldus Defense daily. De wapenleveringen wordt verwacht op 30 september 2024 en zijn bestemd voor het Amerikaans leger, federale civiele instanties, Marokko en Oekraïne.

Lees ook: Marokko koopt Chinees anti-tankraketsysteem HJ-9A

On-Point Defense Technologies, gevestigd in Florida, is een klein bedrijf dat in handen is van veteranen. Het ondersteunt de Amerikaanse Defensieafdeling, de privésector en internationale klanten via snelle conceptmodellering, engineering, systeemintegratie, testen, productie en ondersteunende diensten. Het biedt ook steun aan diverse programma’s van andere Amerikaanse overheidsinstanties en goedgekeurde internationale militaire organisaties binnen programma’s gericht op technologie, integratie/productie, inbedrijfstelling en operationeel onderhoud van de strijdkrachten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team