Zoeken

Ontroerend: Khaddouj na 15 jaar met kinderen herenigd

15 juni 2015 - 17:30 - Marokko

©

In 2001 werd Khaddouj gedwongen haar kinderen achter te laten. De kinderen werden aan het Lalla Meryem weeshuis in Rabat toevertrouwd. Onlangs zag Khadouj haar zonen voor het eerst in al die jaren terug. Video!

Khaddouj vertelt dat ze haar kinderen niet meer kon verzorgen. Ze had geen geld en geen woning. Haar ouders waren overleden en haar broers wilden haar niet helpen. De drie kinderen werden bovendien niet erkend door hun vader.

Om al die redenen besloot ze hen bij een weeshuis achter te laten. Ze keerde een week later terug maar kreeg toen te horen dat ze haar kinderen of moest afstaan op papier of terug moest nemen. Beter in een weeshuis dan op straat dacht Khaddouj.

Jaren later probeerde Khaddouj haar kinderen terug te vinden en nam zelfs contact op met het programma Moukhtafoun. Onlangs kreeg ze toestemming van de rechter om haar twee zonen in een jeugdhuis in Benslimane te gaan bezoeken. Haar jongste kind zou ziek zijn en verblijft nog steeds in het Lalla Meryem weeshuis in Rabat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team