Zoeken

Marokkaanse serie "Casa Street" komt vandaag uit (video)

25 januari 2023 - 08:00 - Cultuur

©

Op woensdag 25 januari wordt "Casa Street", de nieuwe Marokkaanse serie die volledig in Casablanca is opgenomen, uitgezonden op het streamingplatform Shahid Original.

Perfect Production heeft de aankondiging gedaan. De film is geregisseerd door Ali El Mejboud en vertelt het verhaal van drie jonge helden, Nassim, Badr en Hamza. Het lot brengt hen samen in een ongelooflijk avontuur nadat ze per ongeluk een zak vol geld hebben gevonden, aldus een persbericht. De kinderen worden achtervolgd door gevaarlijke figuren maar beleven ongelooflijke avonturen met gevaar, opwinding, vreugde, leed en verdriet.

Lees ook: Disney+ lanceert zijn dienst in Marokko

De scènes zijn opgenomen in de straten van Casablanca en tonen de karakteristieke plekken van de economische metropool. Deze zijn onder andere de "Place Nevada", de "Al Ank Lighthouse", het "Excelsior Hotel", de steegjes en terrassen, evenals de hedendaagse plaatsen van de stad met de kust en het pittoreske "Mqilates", volgens dezelfde bron.

Lees ook: Assaad Bouab speelt hoofdrol in serie over Benjamin Franklin

Met "Casa Street" komen jonge Marokkaanse talenten op het podium, waaronder Salma Kamal, Amr Assil en Akram Souhail. Zij worden bijgestaan door acteurs als Rabii Skalli, Ouidad Elma, Meryem Zaimi, Anas Basboussi, Kaoutar Boudarraja, Raouia, Reda Alaoui, Mourad Hmimmou, Malik Akhmis, Faty Jamali, Abdeslam Bouhcini, Nabil Atif, Driss Diouri Ayad en Abdelilah Basboussi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team