Zoeken

Marokkaanse acteur Noureddine El Attab plots overleden

30 januari 2023 - 19:00 - Cultuur

©

De Spaans Marokkaanse acteur Noureddine El Attab is zaterdag op 39-jarige leeftijd onverwachts overleden. El Attab was bekend van zijn rollen in "El Príncipe", "Cuéntame" en "La que se avecina". Hij overleed aan de gevolgen van ernstige onderkoeling. Er is een onderzoek ingesteld door de Guardia Civil.

Omstreeks 5 uur ’s ochtends werd Noureddine El Attab in de haven van Castellón in het water gevonden. Hij werd nog naar het ziekenhuis van de stad gebracht, waar hij drie uur later overleed aan ernstige onderkoeling.

Lees ook: Marokkaanse acteur Noureddine Bikr overleden

El Attab zou volgens bronnen uit de gezondheidssector en de Guardia Civil, die door EFE werden opgegeven, van zijn boot zijn gevallen. De oorzaken en omstandigheden van de val die leidde tot de dood van de acteur worden onderzocht.

Lees ook: Belgisch-Marokkaanse acteur Noureddine Farihi overleden

In de serie "El Príncipe" speelde Noureddine El Attab een van de hoofdrollen als de gewelddadige echtgenoot van actrice Hiba Abouk, de vrouw van Achraf Hakimi. Telecinco heeft de serie tussen 2014 en 2016 uitgezonden. Tevens speelde hij de rol van Farid in "La que se avecina". Hij speelde in "Cuéntame" de rol van een kok in een restaurant in Brussel en was ook te zien in "La Unidad", "Historias de Alcafrán" en "30 monedas".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team