Zoeken

Marokkaanse onder vuur na vergelijken Saoedische vrouwen met bittere appels (video)

3 december 2020 - 09:40 - Gemeenschap

©

De video van een jonge Marokkaanse vrouw veroorzaakt opschudding op het sociale netwerk Twitter. Een onhandige opmerking over vrouwen in de Arabische Golfstaten veroorzaakt een golf van verontwaardiging en zeer heftige reacties.

In plaats van vrouwen in de Golfstaten rechtstreeks aan te vallen, koos de jonge Marokkaanse volgens de website Nejma, er eerder voor om een einde te maken aan een klassiek debat. Door Marokkaanse vrouwen te vergelijken met hun seksegenoten in het Midden-Oosten, kwam de vrouw midden in een controverse terecht die ze kon missen als kiespijn.

Volgens haar zijn Khalijies een soort gezichtsbedrog, net als appels die ondanks hun aantrekkelijke uiterlijk en vorm ​​soms smakeloos en bitter zijn. Aan de andere kant is de sinaasappel, hoe klein dan ook, altijd sappig en heerlijk.

"Hoewel Marokkaanse vrouwen het voorwerp zijn van minachting en hoon vanwege vrouwen uit de Golfstaten, zijn ze diep in hun hart teder en aanhankelijk. Dat is een duidelijke waarheid", zegt ze aan het einde van haar video.

Het bericht dat op zijn zachtst gezegd verpletterend is, schokte meer dan één persoon en in de eerste plaats Marokkaanse internetgebruikers, die de ’gratis provocatie’ dan ook krachtig aan de kaak stellen. Vrouwen op het Arabische schiereiland haalden ook uit naar de jonge Marokkaanse en beschuldigden haar van het schaden van hun reputatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team