Zoeken

Nora Fatehi scoort nieuwe filmrol

9 mei 2022 - 17:00 - Cultuur

©

De Marokkaans-Canadese actrice Nora Fatehi gaat de hoofdrol spelen in ’Hari Hara Veera Mallu’, een aankomende Indische Telugu actie-avonturenfilm, geschreven en geregisseerd door Krish Jagarlamudi.

De film beschrijft het leven van de legendarische vogelvrijverklaarde Veera Mallu. Het verhaal speelt zich af in de 17e eeuw tegen de achtergrond van het Mughal Rijk. Acteur Pawan Kalyan speelt de hoofdrol naast Nidhhi Agerwal, Arjun Rampal en Nargis Fakhri.

Lees ook: Nora Fatehi treedt op tijdens Expo 2020 in Dubai

Nora Fatehi is naast actrice ook nog danseres, model, zangeres en producer. In de aankomende film van regisseur Krish Jagarlamudi, Hari Hara Veera Mallu, speelt ze de rol van Roshanara Begum, Shah Jahan’s derde dochter en Aurangazeb’s zus. Ze vervangt Bollywood actrice Jacqueline Fernandez, meldt The Rahnuma.

De Marokkaans-Canadese actrice kreeg deze rol omwille van haar artistieke capaciteiten. "Nora is een goede danseres en heeft indrukwekkende gezichtsuitdrukkingen, ze wordt zeer geschikt geacht voor de rol," aldus een bron dicht bij de productie.

Lees ook: Nora Fatehi promoot Marokkaanse keuken in India (video)

Pawan Kalyan’s fans zijn geïntrigeerd door het idee om Pawan Kalyan en Nora Fatehi samen op het scherm te zien. Nora is geen onbekende voor het Telugu publiek. Ze was eerder al te zien in verschillende Telugu-films, zoals ’Kick 2’, ’Baahubali’, ’Temper’ en andere.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team