Zoeken

Gescheiden danseres Maya zoekt recept voor zichzelf

24 juni 2022 - 19:00 - Cultuur

©

Het huwelijk van celebrity danseres Maya duurde slechts een flits in de pan. De gescheiden influencer geeft vrouwen gewoonlijk relatieadvies, maar is nu op zoek naar een recept voor zichzelf.

De daden van de Marokkaanse danseres Maya Dbaich stroken niet met haar woorden. Terwijl ze naam heeft gemaakt op sociale media door het promoten van een ziekelijke afkeer van mannen en het geven van zogenaamd effectieve recepten voor vrouwen om hun echtgenoten onder de duim te houden, duurde haar eigen huwelijk slechts zes maanden.

Lees ook: Danseres Maya Dbaich lacht om slachtoffers van verkrachting

In een post op haar Instagram-account met 958.000 volgers, kondigde Maya Dbaich vorige week haar scheiding aan van Brahim Rachiki, choreograaf, artistiek directeur en acteur. Het nieuws kwam voor velen als een verrassing, meldt het dagblad Assabah.

Lees ook: Marokkaanse danseres Maya aan critici: "Sluit jezelf op in een moskee" (video)

De influencer zegt dat ze ontdekte dat haar man haar uitbuitte en op haar kosten leefde. Erger nog, "hij nam haar gesprekken op toen ze thuis was", aldus de influencer. Na haar scheiding, heeft Maya Dbaich, die zich voordoet als "huwelijksconsulente" nu zelf dus advies nodig.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team