Zoeken

Marokkaanse gendarme meegesleurd door de golven

9 november 2020 - 17:00 - Marokko

©

In de nacht van woensdag op donderdag is in Sidi Kacem een gendarme om het leven gekomen toen zijn voertuig werd weggespoeld door een overstroming. Het lichaam van de diender is gevonden, evenals zijn voertuig.

Verrast door een onweersbui op weg naar zijn werk in Outita, een beroemde gevangenis in de provincie Sidi Kacem, is een 40-jarige gendarme uit Marrakech omgekomen, meldt Al Akhbar. Zijn voertuig werd weggespoeld nadat een rivier overstroomde. De overstroming was het gevolg van de zware regenval die Meknes de afgelopen dagen getroffen.

Een overheidsfunctionaris heeft de hulpdiensten ingeschakeld, die een uitgebreide zoekactie begonnen. Het voertuig is gevonden en ze wisten ook het lichaam van de gendarme te lokaliseren. Het lichaam van het slachtoffer is naar het mortuarium in het Sidi Kacem-ziekenhuis gebracht. Het onderzoek naar wat er precies gebeurd is, loopt nog.

Op de provinciale weg die de stad Sidi Kacem verbindt met de Outita-gevangenis zijn de afgelopen maanden al verschillende ongelukken geweest omdat de weg in slechte staat verkeert, meldt Al Akhbar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team