 
 
Marokkaans gebak is even zoet als gediversifieerd. In Marokko wordt in gebak veel oranjebloesemwater, amandelen, dadels en honing gebruikt.
 Chebakia met melk (bouchnikha)
 Chebakia met melk (bouchnikha)
 Briwat met amandelen en dadels
 Briwat met amandelen en dadels
 Harcha met kaas en kruiden
 Harcha met kaas en kruiden
 Dadelgebakjes
 Dadelgebakjes
 Amandelkoekjes met gekonfijte kersen
 Amandelkoekjes met gekonfijte kersen
 Mini msemmen met chermoula
 Mini msemmen met chermoula
 Ghoriba met amandelen
 Ghoriba met amandelen
 Marokkaanse amandelringen
 Marokkaanse amandelringen
 Marokkaanse gebakjes
 Marokkaanse gebakjes
 Briouats met rozijnen en noten
 Briouats met rozijnen en noten 
 Briwats met amandelen
 Briwats met amandelen 
 Bladerdeeggebak met noten
 Bladerdeeggebak met noten 
 Brioche met sinaasappel en kaneel
 Brioche met sinaasappel en kaneel 
 Briouats met jben of roomkaas
 Briouats met jben of roomkaas
 Oliebollen met honing
 Oliebollen met honing